Ko je na mreži: 8 gostiju i nema prijavljenih članova

Telefoni

Višnjička br 34,  Beograd  

    Telefon: 011/ 2765-085

Radno vreme

  Radni dani    8-20
  Subota          8-15
  Nedelja         9-13

 

O nama

 

Trgovinska radnja specijalizovana za prodaju bojlera. Zahvaljujući profesionalnom odnosu prema poslu i prema samim kupcima, prateći kvalitet i svetske standarde možemo da Vam ponudimo najveći izbor bojlera na našem tržištu. Jednostavni i jeftini bojleri za održavanje sa optimalnim energetskim utroškom. Vrhunske su tehnologije sa inovativnim rešenjima. Montaža nije zahtevna zahvaljujući načinu kačenja. Prilagodjeni su i dizajnirani tako da odgovaraju svakom prostoru.

Naš maloprodajni objekat nalazi se na adresi - Visnjicka 34,  Beograd. Pozovite nas ili nas posetite da bi ste se informisali o aktuelnim akcijskim pogodnostima.

U želji da Vam kupovina predstavlja zadovoljstvo, naša ponuda upotpunjena je bojlerima domaćih i stranih proizvodjača po pristupačnim cenama. Naši ljubazni trgovci pomoćiće Vam da odaberete najbolje na obostrano zadovoljstvo.  

Naš asortiman obuhvata sve vrste bojlera ( bojleri za kupatilo, kuhinju ), različitih proizvodjača kako domaćih tako i stranih. Horizontalni bojleri, vertikalni bojleri, bojleri za podnu ugradnju, kombinovani bojleri, protocni bojleri, kuhinjski bojleri itd.


Delovi za bojlere

Kod nas možete da pronadjete delove i opremu za servis bojlera 

  • grejač za bojler
  • termostat za bojler
  • sigurnosni ventil za bojler
  • prekidac za bojler sonde
  • flansne
  • dihtung gume itd!  


Pogledajte - Bojleri ponuda Beograd

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas 011/ 2084-568; 011/ 2765-085 ili nas posetite na adresi Visnjicka 34,  Beograd
 

 

 


 

O nama - ocena stranice 3.9 od 5 na osnovu 16 glasova.
Ocena korisnika:   / 16
NajlošijeNajbolje