Ko je na mreži: 4 gostiju i nema prijavljenih članova

Telefoni

Višnjička br 34,  Beograd  

    Telefon: 011/ 2765-085

Radno vreme

  Radni dani    8-20
  Subota          8-15
  Nedelja         9-13

 

Cene bojlera se nalaze po grupama proizvodjača

 

Cene bojlera Stiebel

Cene bojlera DOM Pančevo

Cene bojlera Ariston

Cene bojlera Metalac

Cene bojlera Elit Inox

Cene bojlera Rankom

BESPLATNA ISPORUKA najkasnije 7 dana od dana poručivanja.

 

Da bismo što više olakšali našim kupcima od skora smo uveli uslugu poručivanja bojlera telefonom. Prednost naše usluge je što ako vam se pokvario bojler i nemate vremena da tražite, kupujete i dovozite bojler, mi vam uz minimalnu nadoknadu  isporučimo bojler koji odaberete na vašu adresu. Pored veoma povoljnih cena bojlera na trzistu, rešite i kljucan problem isporuke u što kraćem mogućem roku. Isporuka na teritoriju Beograda 15 km od centra Beograda.

 

Horizontalni bojler za kupatilo - primenjuju se kod manjih kupatila i pri ugradnji tus kabina. Montiraju se na zidove ili plafone. Zapremine i oznake su bojler 50 l , bojler 80 l , bojler 100 l , bojler 120 litara. U ponudi imamo horizontalne bojlere proizvodjača Elit Inox.

Vertikalni bojleri - elegantno i jednostavno dizajnirani. Razlicitih kapaciteta, različitih gagarita i tipova. Efikasni su i dugotrajni. U ponudi imamo Vertikalne bojlere proizvodjača Elit Inox, bojleri Magnohrom, bojleri Metalac, bojleri Ariston,Termorad bojler.

Protocni bojleri za kuhinju i kupatilo - predvidjeni su za rad sa niskopritisnom baterijom za mešanje vode. Protočno prelivni i trenutno protočni bojleri. Visoko i nisko montažni. Malih dimenzija, dizajnirani da se estetikom uklapaju u sve prostorije. Voda iz kazana može se koristiti uza ishranu jer je kazan izradjen od nerdjajućeg čelika koji je fiziološki neutralan. U ponudi imamo Elit Inox protocni bojleri, Metalac protocni bojleri.

Kombinovani bojleri - podni i viseći kombinovani bojleri sa unutrašnjim izmenjivačem toplote. Zapremine do 300 litara. Mogućnost kombinovanja centralnog grejanja i solarnog izvora za zagrevanje vode. U ponudi imamo kombinovane vertikalne bojlere ( prohromski bojleri, emajlirani bojleri, kombinovani solarni bojleri ) i kombinovane podne bojlere ( akumulacioni bojleri, sa jednim izmenjivačem, sa dva izmenjivača, podni kombinovani solarni emajlirani bojleri ) proizvodjača Elit Inox.Ako ste odlučili koji bojler vam odgovara i želite da ga  kupite  kliknite ovde

 

 

Cene bojlera - ocena stranice 4.5 od 5 na osnovu 101 glasova.
Ocena korisnika:   / 101
NajlošijeNajbolje