Ko je na mreži: 16 gostiju i nema prijavljenih članova

Telefoni

Višnjička br 34,  Beograd  

    Telefon: 011/ 2765-085

Radno vreme

  Radni dani    8-20
  Subota          8-15
  Nedelja         9-13

 

Cene bojlera se nalaze po grupama proizvodjača

 

Cene bojlera Stiebel

Cene bojlera DOM Pančevo

Cene bojlera Ariston

Cene bojlera Metalac

Cene bojlera Elit Inox

Cene bojlera Rankom

 

 

Da bismo što više olakšali našim kupcima od skora smo uveli uslugu poručivanja bojlera telefonom. Prednost naše usluge je što ako vam se pokvario bojler i nemate vremena da tražite, kupujete i dovozite bojler, mi vam uz minimalnu nadoknadu  isporučimo bojler koji odaberete na vašu adresu. Pored veoma povoljnih cena bojlera na trzistu, rešite i kljucan problem isporuke u što kraćem mogućem roku. Isporuka na teritoriju Beograda 15 km od centra Beograda.

 

Horizontalni bojler za kupatilo - primenjuju se kod manjih kupatila i pri ugradnji tus kabina. Montiraju se na zidove ili plafone. Zapremine i oznake su bojler 50 l , bojler 80 l , bojler 100 l , bojler 120 litara. U ponudi imamo horizontalne bojlere proizvodjača Elit Inox.

Vertikalni bojleri - elegantno i jednostavno dizajnirani. Razlicitih kapaciteta, različitih gagarita i tipova. Efikasni su i dugotrajni. U ponudi imamo Vertikalne bojlere proizvodjača Elit Inox, bojleri Magnohrom, bojleri Metalac, bojleri Ariston,Termorad bojler.

Protocni bojleri za kuhinju i kupatilo - predvidjeni su za rad sa niskopritisnom baterijom za mešanje vode. Protočno prelivni i trenutno protočni bojleri. Visoko i nisko montažni. Malih dimenzija, dizajnirani da se estetikom uklapaju u sve prostorije. Voda iz kazana može se koristiti uza ishranu jer je kazan izradjen od nerdjajućeg čelika koji je fiziološki neutralan. U ponudi imamo Elit Inox protocni bojleri, Metalac protocni bojleri.

Kombinovani bojleri - podni i viseći kombinovani bojleri sa unutrašnjim izmenjivačem toplote. Zapremine do 300 litara. Mogućnost kombinovanja centralnog grejanja i solarnog izvora za zagrevanje vode. U ponudi imamo kombinovane vertikalne bojlere ( prohromski bojleri, emajlirani bojleri, kombinovani solarni bojleri ) i kombinovane podne bojlere ( akumulacioni bojleri, sa jednim izmenjivačem, sa dva izmenjivača, podni kombinovani solarni emajlirani bojleri ) proizvodjača Elit Inox.Ako ste odlučili koji bojler vam odgovara i želite da ga  kupite  kliknite ovde

 

 

Cene bojlera - ocena stranice 4.5 od 5 na osnovu 106 glasova.
Ocena korisnika:   / 106
NajlošijeNajbolje