Ko je na mreži: 6 gostiju i nema prijavljenih članova

Telefoni

Višnjička br 34,  Beograd  

    Telefon: 011/ 2765-085

Radno vreme

  Radni dani    8-20
  Subota          8-15
  Nedelja         9-13

 

Bojleri prodaja

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u prodaji bojlera uspeli smo da odgovorimo prohtevima naših kupaca i našu ponudu ( bojleri ponuda i cenovnik ) proširimo na širok spektar raznovrsnih modela, tipova i dimenzija bojlera. Ponuda obuhvata proverene domaće i strane proizvodjače .

 

Bojleri mogu biti horizontalni bojler, vertikalni, protocni bojleri, kombinovani bojleri, podni i plafonski. U zavisnosti od energenata koje koristite možete da odaberete plinski bojler ili elektricni bojler. Solarni bojleri ekonomično i ekološki najispravnije rešenje koje je sve traženije. Različitih gabarita - veličine M, X, XX. Zahvaljujući visokom kvalitetu materijala od kojih su proizvedeni i visokotehnološkom načinu proizvodnje bojleri imaju veliku efikasnost i dugovečni su ( prohromski bojleri, emajlirani bojleri). 

Bez obzira za koji model ili tip se opredelite, mi vodimo računa o kvalitetu bojlera koje prodajemo tako da možete biti sigurni da ste kupili izuzetno dobar proizvod.

Bojleri ponuda Beograd - proizvodjaci

Ariston bojleri
Metalac bojleri
Termorad bojleri - Požega
Dom bojleri - Dom Pancevo
Simat bojleri
Elit bojleri - Elit Inox Čačak

U zavisnosti od zalihe vode i prostora kod nas možete da odaberete malolitražne bojlere ( pod pritiskom ili bez pritiska ) za iznad ili ispod pulta, srednjelitražne bojlere ( montaza bojlera-uspravno, ležeće na zid, ležeće na tlo ili na plafon ).

Malolitrazni bojleri - idealni su za postavke u donje ili gornje ormarice u kuhinjama, kupatilima, radionicama i u prostorijama gde je potrebna topla voda, ali u manjim količinama.

Srednjelitrazni bojleri - zapremina od 30 -120 litara, bez obzira na kapacitet mogu se postaviti u male prostorije. Montaza bojlera može biti uspravna, ležeća, plafonska i podna zahvaljujući manjem spoljnom prečniku. Mogućnost odabira - elektricni bojler ili kombinovani bojler. Kod kombinovanih bojlera možete kombinovati električnu energiju sa solarnim kolektorima ili centralnim grejanjem.

Ugradnja bojlera

Ugradnja bojlera u vaše domove je jednostavna. Zahvaljujući prilagodjenim oblicima i modernom dizajnu. Temeljito su testirani, vrhunski zaštićeni od uticaja okoline, izolovani za minimalne toplotne gubitke. Energetski efikasno zagrevanje vode. Bojleri su dobro ukomponovani - prohrom čelik, zaštitna magnezijumska anoda, dvostruki termostat, sigurnosni ventil..

Ukoliko Vam je neophodna popravka bojlera kod nas možete da pronadjete sve što Vam je potrebno po najpovoljnijim cenama, visokog kvaliteta i dogotrajnosti poznatih proizvodjača.

  • Grejaci za bojler
  • termostat za bojler
  • sigurnosni ventil za bojler
  • prekidac  za bojler, sonde
  • flansne, dihtung gume
  • kazani za  bojlere ( prohromski )

 

 

Bojleri ponuda - ocena stranice 4.2 od 5 na osnovu 18 glasova.
Ocena korisnika:   / 18
NajlošijeNajbolje