Kontaktirajte nas za bojlere

Kako do nas?

O nama

Najnovija Akcija

Saznajte Više

Iskoristite Popuste

Saznajte Više

Kupovina na rate

Saznajte Više

Isporuka

Saznajte Više

O nama

Trgovinska radnja specijalizovana za prodaju bojlera. Zahvaljujući profesionalnom odnosu prema poslu i prema samim kupcima, prateći kvalitet i svetske standarde možemo da Vam ponudimo najveći izbor bojlera na našem tržištu. Jednostavni i jeftini bojleri za održavanje sa optimalnim energetskim utroškom. Vrhunske su tehnologije sa inovativnim rešenjima. Montaža nije zahtevna zahvaljujući načinu kačenja. Prilagodjeni su i dizajnirani tako da odgovaraju svakom prostoru.

Naš maloprodajni objekat nalazi se na adresi – Visnjicka 34,  Beograd. Pozovite nas ili nas posetite da bi ste se informisali o aktuelnim akcijskim pogodnostima.

U želji da Vam kupovina predstavlja zadovoljstvo, naša ponuda upotpunjena je bojlerima domaćih i stranih proizvodjača po pristupačnim cenama. Naši ljubazni trgovci pomoćiće Vam da odaberete najbolje na obostrano zadovoljstvo.

Naš asortiman obuhvata sve vrste bojlera ( bojleri za kupatilo, kuhinju ), različitih proizvodjača kako domaćih tako i stranih. Horizontalni bojleri, vertikalni bojleri, bojleri za podnu ugradnju, kombinovani bojleri, protocni bojleri, kuhinjski bojleri itd.

Delovi za bojlere

Kod nas možete da pronadjete delove i opremu za servis bojlera.

  • Grejač za bojler
  • Termostat za bojler
  • Sigurnosni ventil za bojler
  • Prekidac za bojler sonde
  • Flansne
  • Dihtung gume itd!

Pogledajte – Bojleri ponuda Beograd

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas 011/ 2084-568; 011/ 2765-085 ili nas posetite na adresi Visnjicka 34, Beograd

Kontakt informacije

Bojleri servis prodaja

 

Radno vreme

Radni dani: 8-20
Subota: 8-15
Nedelja: 9-13

Brojevi Telefona

011 27 65 085

011 20 88 460