Kontaktirajte nas za bojlere

Kako do nas?

Cene bojlera

Najnovija Akcija

Saznajte Više

Iskoristite Popuste

Saznajte Više

Kupovina na rate

Saznajte Više

Isporuka

Saznajte Više

Da bismo što više olakšali našim kupcima od skora smo uveli uslugu poručivanja bojlera telefonom. Prednost naše usluge je što ako vam se pokvario bojler i nemate vremena da tražite, kupujete i dovozite bojler, mi vam uz minimalnu nadoknadu isporučimo bojler koji odaberete na vašu adresu. Pored veoma povoljnih cena bojlera na trzistu, rešite i kljucan problem isporuke u što kraćem mogućem roku. Isporuka na teritoriju Beograda 15 km od centra Beograda.

Horizontalni bojler za kupatilo – primenjuju se kod manjih kupatila i pri ugradnji tus kabina. Montiraju se na zidove ili plafone. Zapremine i oznake su bojler 50 l, bojler 80 l, bojler 100 l, bojler 120 l. U ponudi imamo horizontalne bojlere proizvodjača Elit Inox.

Vertikalni bojleri – elegantno i jednostavno dizajnirani. Razlicitih kapaciteta, različitih gagarita i tipova. Efikasni su i dugotrajni. U ponudi imamo Vertikalne bojlere proizvodjaca Elit Inox, bojleri Magnohrom, bojleri Metalac, bojleri Ariston, Termorad bojler.

Protocni bojleri za kuhinju i kupatilo – predvidjeni su za rad sa niskopritisnom baterijom za mešanje vode. Protocno prelivni i trenutno protočni bojleri. Visoko i nisko montažni. Malih dimenzija. Dizajnirani da se estetikom uklapaju u sve prostorije. Voda iz kazana može se koristiti i za ishranu jer je kazan izradjen od nerdjajućeg čelika koji je fiziološki neutralan. U ponudi imamo Elit Inox protocni bojleri, Metalac protocni bojleri.

Kombinovani bojleri – podni i viseći kombinovani bojleri sa unutrašnjim izmenjivačem toplote. Zapremine do 300 litara. Mogućnost kombinovanja centralnog grejanja i solarnog izvora za zagrevanje vode. U ponudi imamo kombinovane vertikalne bojlere ( prohromski bojleri, emajlirani bojleri, kombinovani solarni bojleri ) i kombinovane podne bojlere ( akumulacioni bojleri, sa jednim izmenjivačem, sa dva izmenjivača, podni kombinovani solarni emajlirani bojleri ) proizvodjača Elit Inox.

Ako ste odlučili koji bojler vam odgovara i želite da ga kupite kliknite ovde

Kontakt informacije

Bojleri servis prodaja

 

Radno vreme

Radni dani: 8-20
Subota: 8-15
Nedelja: 9-13

Brojevi Telefona

011 27 65 085

011 20 88 460