Kontaktirajte nas za bojlere

Kako do nas?

Ponuda

Najnovija Akcija

Saznajte Više

Iskoristite Popuste

Saznajte Više

Kupovina na rate

Saznajte Više

Isporuka

Saznajte Više

Bojleri prodaja

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u prodaji bojlera uspeli smo da odgovorimo prohtevima naših kupaca i našu ponudu ( bojleri ponuda i cenovnik ) proširimo na širok spektar raznovrsnih modela, tipova i dimenzija bojlera. Ponuda obuhvata proverene domaće i strane proizvodjače .

Bojleri mogu biti horizontalni bojler, vertikalni, protocni bojleri, kombinovani bojleri, podni i plafonski. U zavisnosti od energenata koje koristite možete da odaberete plinski bojler ili elektricni bojler. Solarni bojleri ekonomično i ekološki najispravnije rešenje koje je sve traženije. Različitih gabarita – veličine M, X, XX. Zahvaljujući visokom kvalitetu materijala od kojih su proizvedeni i visokotehnološkom načinu proizvodnje bojleri imaju veliku efikasnost i dugovečni su (prohromski bojleri, emajlirani bojleri).

Bez obzira za koji model ili tip se opredelite, mi vodimo računa o kvalitetu bojlera koje prodajemo tako da možete biti sigurni da ste kupili izuzetno dobar proizvod.

Bojleri ponuda Beograd – proizvodjaci

Ariston bojleri
Metalac bojleri
Termorad bojleri – Požega
Dom bojleri – Dom Pancevo
Simat bojleri
Elit bojleri – Elit Inox Čačak

U zavisnosti od zalihe vode i prostora kod nas možete da odaberete malolitražne bojlere ( pod pritiskom ili bez pritiska ) za iznad ili ispod pulta, srednjelitražne bojlere ( montaza bojlera-uspravno, ležeće na zid, ležeće na tlo ili na plafon ).

Malolitrazni bojleri – idealni su za postavke u donje ili gornje ormarice u kuhinjama, kupatilima, radionicama i u prostorijama gde je potrebna topla voda, ali u manjim količinama.

Srednjelitrazni bojleri – zapremina od 30 -120 litara, bez obzira na kapacitet mogu se postaviti u male prostorije. Montaza bojlera može biti uspravna, ležeća, plafonska i podna zahvaljujući manjem spoljnom prečniku. Mogućnost odabira – elektricni bojler ili kombinovani bojler. Kod kombinovanih bojlera možete kombinovati električnu energiju sa solarnim kolektorima ili centralnim grejanjem.

Ugradnja bojlera

Ugradnja bojlera u vaše domove je jednostavna. Zahvaljujući prilagodjenim oblicima i modernom dizajnu. Temeljito su testirani, vrhunski zaštićeni od uticaja okoline, izolovani za minimalne toplotne gubitke. Energetski efikasno zagrevanje vode. Bojleri su dobro ukomponovani – prohrom čelik, zaštitna magnezijumska anoda, dvostruki termostat, sigurnosni ventil..

Ukoliko Vam je neophodna popravka bojlera kod nas možete da pronadjete sve što Vam je potrebno po najpovoljnijim cenama, visokog kvaliteta i dogotrajnosti poznatih proizvodjača.

Grejaci za bojler
Termostat za bojler
Sigurnosni ventil za bojler
Prekidac za bojler, sonde
Flansne, dihtung gume
Kazani za bojlere ( prohromski )

Kontakt informacije

Bojleri servis prodaja

 

Radno vreme

Radni dani: 8-20
Subota: 8-15
Nedelja: 9-13

Brojevi Telefona

011 27 65 085

011 20 88 460